Întâlnirile cu reprezentanții mediului de afaceri constituie o necesitate în procesul de pregătire a viitorilor manageri și antreprenori. Reieșind din aceste considerente, pe data de 27 februarie 2020, a fost organizată cea de-a cincea sesiune de orientare în carieră a studenților în domeniul Administrării Afacerilor din cadrul ASEM.

 Evenimentul a fost realizat în cadrul proiectului ERASMUS+ ReSTART „Reinforce entrepreneurship and digital skills of students and teachers to modernize higher education in MOLDOVA”. Sesiunea a reunit reprezentanți ai mediului de afaceri, studenți, profesori ASEM.

Discuțiile cu privire la oportunitățile în afaceri au fost demarate de către reprezentanții companiei CEDACRI INTERNATIONAL: Lucia Malic, Floviana Bîrladeanu și Elena Ciubaru, care cu lux de amănunte au prezentat specificul unei cariere de succes în compania, pe care ele  reprezintă.

De asemenea, reprezentanții mediului de afaceri, prezenți la eveniment, și-au expus opiniile lor, referitor la cunoștințele și competențele necesare de a fi dezvoltate pe parcursul studiilor.