În perioada 9-11 octombrie 2019, studentele Facultății de Științe Reale, Economice și ale Mediului ale Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Ana-Maria CELAN, Alla PAICU și Rodica GURDUZA au participat la concursul : „BUSINESS PLAN COMPETITION EVENT, Second Edition organizat în cadrul Proiectului RESTART (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP, Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA), la Universitatea Agrară de Stat din Moldova.

 La competiției au participat câte trei studenți de la Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea Agrară de Stat in Moldova, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul.

Studenta USARB, Ana-Maria CELAN, a fost premiată cu locul întâi pentru cel mai inovativ plan de afaceri. Echipa universității noastre și de această dată a dat dovadă de ingeniozitate, perseverență și originalitate.

Le aducem sincere mulțumiri și felicitări studentelor noastre, dorindu-le succese și noi realizări pe măsură !

Pozele de la eveniment pot fi vizualizate aici.

Mai multe detalii despre proiect și alte activități planificate pot fi consultate pe pagina web al proiectului: https://www.restart-eu.upb.ro/