În data de 30 mai 2019, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, în cadrul Proiectului RESTART (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP, Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA), a organizat cea de-a 3 Sesiune de Orientare în Carieră. Acest eveniment a avut drept generic: Rolul autocunoașterii în dezvoltarea profesională

În cadrul acestui eveniment masteranzii de la specialitatea Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor, precum și de la programul „Gestiunea financiar-contabilă a afacerii”, împreună cu reprezentații mediului de afaceri au fost familiarizați cu diferite instrumente utile cu privire la autocunoaștere, unul dintre care a fost testat în cadrul sesiunii și anume: Entrepreneur Quiz, care dezvăluie care este cel mai potrivit tip de antreprenor pentru respondent.

Concluziile și propunerile formulate în cadrul discuțiilor se vor materializa în Planurile de ghidare în carieră pentru următorii zece masteranzi de la specialitatea Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor.