În data de 27 iunie 2019, în cadrul proiectului ReSTART (Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA) (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP), a avut loc prima sesiune de diseminare a a rezultatelor proiectului cu genericul „Bunele practici. Consilierea în carieră a studenților USARB”.

La eveniment au participat studenți, profesori și antreprenori. În cadrul evenimentului au fost prezentate rezulatele proiectului, bunele practici ale universităților europene partenere (University of Ruse „Angel Kanev”, Bulgaria și Technical University of Kosice, Slovakia) în problema angajabilității absolvenților și suportul acordat studenților antreprenori. Reprezentatul Agenției Universitare Francophone a prezentat ofertele Agenției privind soluțiile în dezvoltarea carierei.

 Un loc aparte, în cadrul evenimentului, ia revenit panelului de discuții cu antreprenorii, care s-au împărtășit cu propria experiență în business, au încurajat și îndrumat studenții în lansarea afacerilor.

Mai multe detalii despre proiect și alte activități planificate pot fi consultate pe pagina web al proiectului: https://www.restart-eu.upb.ro/

 

Pozele de la eveniment pot fi vizualizate aici.