În data de 27 februarie 2019 a fost organizată  a treia sesiune de Informare a Proiectului ReStart „Consolidarea competențelor antreprenoriale și digitale ale studenților și profesorilor pentru a îmbunătăți modernizarea învățământului superior din Republica Moldova” ( P7 _SAUM). La eveniment au participat studenții și profesorii de la diferite programe de studii.

Scopul principal al evenimentului constă  în informarea masteranzilor  şi profesorilor de la alte programe de studii despre oportunitățile de predare și învățare inovatoare susținute de Proiectului ReSTART.

Publicul prezent a fost informat despre modernizarea disciplinelor din cadrul programului  de studii  la ciclul II masterat„Administrarea Afacerilor în sectorul agroalimentar”  prin implementarea metodelor moderne de predare-învățare, a noilor abordări pedagogice și metodologice utilizând instrumentele inovatoare de învățare digitală care vor  îmbogăți cunoştinţele studenţilor prin implicarea activă a întreprinderilor locale, a asociațiilor profesionale, a societății civile și a entităților guvernamentale.