La 20 februarie 2019, a fost organizată cea de-a treia sesiune de informare de către echipa de proiect ReSTART a Universității de Stat din Moldova (P5_MSU) în cadrul proiectului Erasmus+ ReSTART (Consolidarea competențelor antreprenoriale și digitale ale studenților și cadrelor didactice pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a învățământului superior în MOLDOVA, nr.585353- PPE-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP). La eveniment au participat 21 de masteranzi și profesori: 15 masteranzi și 6 profesori.

Scopul sesiunii a fost de a informa studenții și profesorii despre oportunitățile oferite de proiectul ReSTART pentru implementarea metodelor moderne de predare și învățare în procesul de modernizare a programelor de masterat.

În cadrul evenimentului, participanții la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității de Stat din Moldova au fost familiarizați cu oportunitățile oferite de proiect în ceea ce privește implementarea metodelor moderne de predare și învățare în programul de masterat „Administrarea afacerilor”.

În plus, participanții au fost informați despre alte evenimente și activități la care vor putea participa în cadrul proiectului ReSTART: sesiuni de orientare în carieră, concursuri de planuri de afaceri, sesiuni de dezvoltare a competențelor digitale atât pentru studenți, cât și pentru profesori.