În data de 06 februarie 2019, în Blocul A, Piața Independenței 1, sala 316, în cadrul activităților proiectului ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldovaa avut loc cea de a Treia Sesiune de Informare al Grupurilor Țintă. La acest eveniment au participant studenții de la ciclul I și II, de la Facultatea de Drept și Administrație publică.

Scopul sesiunii a constat în informarea masteranzilor de la alte programe de studii superioare de master despre oportunitățile de predare și învățare inovatoare susținute de proiectul RESTART.

Amintim, că în cadrul Universității de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul se derulează proiectul ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldovacu acronimul ReSTART.

Acest proiect ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldova este finanţat de programul european ERASMUS + KA2 – Capacity Building in the Field of Higher Education, începând cu 15 octombrie 2017, pe  parcursul a 3 ani.

Obiectivul general al proiectului ReSTART este de a extinde beneficiile și a spori impactul curriculumului antreprenorial asupra studenților și cadrelor științifico-didactice prin valorificarea experienței avansate în domeniu.

In particular, la Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul vor fi modernizate 6 cursuri universitare la programul de master – Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor.