În data de 24 mai 2018 a avut loc prima sesiune de informare la Universitatea de Stat din Moldova (P5_MSU) în cadrul proiectului ReSTART. Obiectivul evenimentului a fost informarea masteranzilor care studiază în cadrul altor programe de master despre oportunitățile de predare și învățare inovatoare, susținute de proiect.

La eveniment au participat 34 de masteranzi și profesori: 27 de masteranzi și 7 profesori. Participanții la eveniment au fost familiarizați cu rezultatele studiului, desfășurat recent în cadrul proiectului ReSTART. Obiectivul acestuia a constat în determinarea gradului de satisfacție privitor la abilitățile grupurilor țintă ale universității (masteranzi, profesori și potențiali angajatori).

Sesiunea de informare a oferit profesorilor și studenților masteranzi posibilitatea de a se familiariza cu oportunitățile oferite de către proiectul ReSTART privind implementarea metodelor moderne de predare și învățare în cadrul programului de masterat „Administrarea afacerilor”. Participanții la sesiunea de informare au fost informați despre modernizarea respectivului program de masterat, care va fi realizată în cadrul proiectului.

A fost identificat interesul deosebit referitor la posibilitatea îmbunătățirii competențelor antreprenoriale și digitale, care, potrivit chestionarelor, sunt considerate foarte importante de către respondenți pentru încropirea și dezvoltarea unei viitoare afaceri de success.